Mobilier divers la comanda

Piesele de mobilier divers dintr-o  locuinta se regasesc in majoritatea camerelor pornind de la comodele si masutele de machiaj din dormitor, de la masutele de cafea din living, de la bancutele de pe hol sau barurile explozive din spatiile ce permit amplasarea lor.

Nu de multe ori o mica piesa de mobilier reprezinta bijuteria coroanei in ansamblul unei camere ea atragand atentia tuturor celor ce intra in incapere.

Pe langa impactul vizual micul mobilier trebuie sa aiba si utilitate venind in sprijinul si pentru confortul proprietarilor locuintei. Mobilierul divers  are un avantaj in plus atunci cand este realizat la comanda  avand posibilitatea de al configura stric dupa dorintele fiecaruia , strict in armonie cu mobila deja existenta..

In realizarea la comanda a mobilierului dumneavoastra divers putem utiliza cele mai novatoare solutii tehnice, materiale, accesorii  cat si elemente clasice ce si-au dovedit

calitatile de-a lungul vremii. Mobilierul divers  executat la comanda se poate realiza  folosind  PAL melaminat, MDF laminat, MDF infoliat, MDF lacuit, Fronturi si elemente decorative din lemn masiv , sticla, aluminiu toate

intr-o diversitate de culori ce dau viata mobilierului dumneavoastra, asigura eleganta, rafinament sau poate umple camera de veselie.

Mobilierul divers  prin conceptie si realizare poate asigura un trend modern High Tech specific vremurilor noastre sau ne poate purta in timp cu un iz classic, antichizat plin de rafinament si caldura.

 Accesoriile ce vor echipa mobilierul dumneavoastra divers  va vor fi prezentate de catre REAL DESIGN COMPANY, si in cunostinta de cauza  dumneavoastra veti decide  .. accesorii Blum, Grass,

 Hettich, Salice , Hafele …. toate fiind brand-uri de renume in domeniu ce confera fiabilitate mobilierului  dumneavoastra.

Accesoriile pot fi din gama STANDARD sau High Class acestea din urma beneficiind de actionari electrice cu inchideri /deschideri inteligente gestionate de procesoare specializate dar si cele din gama STANDARD  pot fi upgradate la cerere cu dispozitive de amortizare la inchidere. 

Nu ezitati sa ne contactati !  

Web Design & Service Calculatoare la Domiciliu