Mobila tineret la comanda

Mobila pentru camerele tinerilor sau copiilor  este zona unde dupa o zi plina de activitati, ei vor trebui sa se odihneasca  si tot aici isi vor desfasura si activitatea din timpul zilei .. vor studia, isi vor face temele pentru scoala , se vor recrea invatand anumite jocuri, se vor distra alaturi de prietenii veniti in vizita vor explora secretele calculatorului. Mobila pentru camerele tinerilor sau copiilor va trebui sa exploateze la maxim spatiul alocat fara a da senzatia de aglomerare stiut fiind ca mai ales in cazul celor mici e nevoie de spatiu de joaca in central camerei.

Acest spatiu se poate obtine si prin alegerea  modelului pentru patul ce face parte integranta din mobilierul camerei pentru tineri sau copii. Patul sau paturile daca sunt mai multi copii pot fi amplasate suprapus in spatial ramas sub ele putand organiza dulapioare pentru depozitat sau chiar blaturi de lucru pentru birou.

REAL DESIGN CO. prin experienta acumulata va poate ajuta in proiectarea, executarea si montarea mobilierului dumneavoastra pentru camerele de tineret sau copii. In realizarea la comanda a mobilierului dumneavoastra pentru camera de tineret sau copii putem utiliza cele mai novatoare solutii tehnice, materiale, accesorii  cat si elemente clasice ce si-au dovedit calitatile de-a lungul vremii. Mobila pentru camera de tineret executata la comanda se poate realiza  folosind  PAL melaminat, MDF laminat, MDF infoliat, MDF lacuit, Fronturi si elemente decorative din lemn masiv, sticla, aluminiu toate intr-o diversitate de culori ce dau viata mobilierului dumneavoastra, asigura eleganta, rafinament sau poate umple camera de veselie.

Finisarea componentelor este de exceptie utilizand canturi ABS in exclusivitate de diferite grosimi  si culori. In camerele destinate celor mici trebuiesc evitate elemente cu muchii ascutite motiv pentru care  toate colturile fronturilor trebuiesc rotunjite iar ulizarea elementelor din sticla trebuie facuta cu discernamant obligatoriu folosind folii de protectie si securizare. Usile de la ansamblul sifonier pot fi usi cu deschidere normala cu balamale, usi cu deschidere prin glisare sau deschideri special. Se pot utiliza elemente de tapiserie (tablii la pat, sezuturi la noptiere, bancute)  ce vor crea confort si caldura. Mobila pentru camerele de tineret  prin conceptie si realizare poate asigura un trend modern specific vremurilor noastre prin utilizarea de material cum ar fi  aluminiu, sticla, sticla printata, elemente lucioase High Gloss,  sau ne poate purta in timp cu un iz classic, antichizat plin de rafinament si caldura prin folosirea fronturilor din MDF profilate cu feronerie din alama antichizata, sau portelan.

 Accesoriile ce vor echipa mobilierul dumneavoastra pentru tineret  va vor fi prezentate de catre REAL DESIGN CO, si in cunostinta de cauza  dumneavoastra veti decide  .. accesorii Blum, Grass, Hettich, Salice , Hafele, AluStyle …. toate fiind brand-uri de renume in domeniu ce confera fiabilitate mobilierului  dumneavoastra.

Nu ezitati sa ne contactati!  

Web Design & Service Calculatoare la Domiciliu