Mobila living la comanda

Livingul este zona unde dupa o zi plina ne relaxam  privind la televizor, unde putem primi un prieten , unde aniversam ziua de nastere a unuia din membrii familiei , unde putem juca o partida de sah cu juniorul familiei cat si multe altele activitati.  

Din toate aceste motive mobilierul pentru camera de zi  va trebui sa asigure un climat specific va trebui sa asigure acea libertate in miscare in camera fara  a aglomera  dar pastrand totusi spatiile necesare de depozitare .

 REAL DESIGN CO. prin experienta acumulata va poate ajuta in proiectarea , executarea si montarea mobilierului dumneavoastra pentru living la comanda.

In realizarea la comanda a mobilierului dumneavoastra pentru living putem utiliza cele  mai novatoare solutii tehnice, materiale, accesorii  cat si elemente clasice ce si-au dovedit calitatile de-a lungul vremii.

Mobila pentru living executata la comanda se poate realiza  folosind  PAL melaminat, MDF laminat, MDF infoliat, MDF lacuit, Fronturi si elemente decorative din lemn masiv , sticla, aluminiu toate intr-o diversitate de culori ce dau viata mobilierului dumneavoastra, asigura eleganta, rafinament sau poate umple camera de veselie .

Pot fi montate sisteme de iluminat cu lumina calda ce vort crea un climat de intimidate sau prin utilizarea benzilor LED colorate programabile putem crea atmosfera specifica cluburilor.

Mobila pentru living prin conceptie si realizare poate asigura un trend modern High Tech specific vremurilor noastre sau ne poate purta in timp cu un iz classic, antichizat plin de rafinament si caldura.

 Accesoriile ce vor echipa mobilierul dumneavoastra pentru living  va vor fi prezentate de catre REAL DESIGN CO, si in cunostinta de cauza  dumneavoastra veti decide  .. accesorii Blum, Grass,

 Hettich, Salice , Hafele …. toate fiind brand-uri de renume in domeniu ce confera fiabilitate mobilierului dumneavoastra.

Accesoriile pot fi din gama STANDARD sau High Class acestea din urma beneficiind de actionari electrice cu inchideri /deschideri inteligente gestionate de procesoare specializate dar si cele din gama STANDARD

 pot fi upgradate la cerere cu dispozitive de amortizare la inchidere.

Nu ezitati sa ne contactati !  

Web Design & Service Calculatoare la Domiciliu