Mobila hol la comanda

Holul unei locuinte  este prima zona de contact atat pentru cei ai casei cat si pentru oaspeti – este intr-un fel o cartea de vizita pentru cei care pasesc prima oara pragul locuintei.

Deci trebuie sa fie util dar in acelasi timp spectaculos, elegant, sau discret , rafinat. Mobilierul pentru hol are un avantaj in plus atunci cand este realizat la comanda  avand posibilitatea de al configura stric dupa dorintele fiecaruia , cat si prin rationalizarea spatiului

ocupat. Mobilierul pentru hol trebuie sa respecte cateva reguli minimale iar una dintre ele este aceea ca va trebui sa fie amplasat pe picioare reglabile avand in vedere caci prin hol se va face accesul si  pe vreme buna dar si pe ploaie, ninsoare si mobilierul de hol va trebui sa fie protejat de umezeala.

 REAL DESIGN CO. prin experienta acumulata va poate ajuta in proiectarea , executarea si montarea mobilierului dumneavoastra pentru hol la comanda. In realizarea la comanda a mobilierului dumneavoastra pentru hol putem utiliza cele mai novatoare solutii tehnice, materiale, accesorii  cat si elemente clasice ce si-au dovedit calitatile de-a lungul vremii.

Mobila pentru hol executata la comanda se poate realiza  folosind  PAL melaminat, MDF laminat, MDF infoliat, MDF lacuit, Fronturi si elemente decorative din lemn masiv , sticla, aluminiu toate intr-o diversitate de culori ce dau viata mobilierului dumneavoastra, asigura eleganta, rafinament sau poate umple camera de veselie. Pot fi montate sisteme de iluminat , oglinzi pentru a crea o senzatie spatialitate virtuala. Mobila pentru hol prin conceptie si realizare poate asigura un trend modern High Tech specific vremurilor

 noastre sau ne poate purta in timp cu un iz classic, antichizat plin de rafinament si caldura. Accesoriile ce vor echipa mobilierul dumneavoastra pentru birou  va vor fi prezentate de catre REAL DESIGN CO, si in cunostinta de cauza  dumneavoastra veti decide  .. accesorii Blum, Grass, Hettich, Salice , Hafele …. toate fiind brand-uri de renume in domeniu ce confera fiabilitate mobilierului  dumneavoastra.

Accesoriile pot fi din gama STANDARD sau High Class acestea din urma beneficiind de actionari electrice cu inchideri /deschideri inteligente gestionate de procesoare specializate dar si cele din gama STANDARD pot fi upgradate la cerere cu dispozitive de amortizare la inchidere.

Nu ezitati sa ne contactati !  

Web Design & Service Calculatoare la Domiciliu