Mobila dressing la comanda

Dressing-ul  este zona unde putem depozita toate elementele de imbracaminte accesorii si nu numai. Mobila pentru dressing trebuie astfel conceputa pentru a putea asigura un acces facil si o organizare optima a lucrurilor depozitate. 
Pentru optimizarea depozitarii si facilitarea accesului in lumea productiei de accesorii pentru mobilier exista sisteme specializate de organizare – cosuri metalice, suporti incaltaminte, pantaloni, curele si cravat, suporti umerase etc. 
In cazul spatiilor generoase unde exista camere speciale cu destinatie de dressings se poate realiza la comanda mobilier pentru dressing fara usi iar  REAL DESIGN va poate ajuta in conceperea , proiectarea si executarea pieselor de mobilier dorite.
REAL DESIGN CO. prin experienta acumulata va poate ajuta in proiectarea , executarea si montarea mobilierului dumneavoastra pentru dressing la comanda. In realizarea la comanda a mobilierului dumneavoastra pentru dressing putem utiliza cele
 mai novatoare solutii tehnice, materiale, accesorii  cat si elemente clasice ce si-au dovedit calitatile de-a lungul vremii. Mobila pentru dressing  executata la comanda se poate realiza  folosind  PAL melaminat, MDF laminat, MDF infoliat, MDF lacuit, Fronturi si elemente decorative din lemn masiv, sticla, aluminiu toate intr-o diversitate de culori. Finisarea componentelor este de exceptie utilizand canturi ABS in exclusivitate de diferite grosimi si culori.
Usile pot fi usi cu deschidere normala cu balamale, usi cu deschidere prin glisare sau deschideri special  si toate acestea pot fi echipate cu dispozitive de atenuare a socurilor la inchidere. Mobila pentru dressing prin conceptie si realizare poate asigura un trend modern specific vremurilor noastre prin utilizarea de materiale cum ar fi  aluminiu, sticla, sticla printata, elemente lucioase High Gloss,  sau ne poate purta in timp cu un iz classic, antichizat plin de rafinament si caldura prin folosirea fronturilor din MDF profilate cu feronerie din alama antichizata, sau portelan. Accesoriile ce vor echipa mobilierul dumneavoastra pentru dressing  va vor fi prezentate de catre REAL DESIGN CO, si in cunostinta de cauza  dumneavoastra veti decide  .. accesorii Blum, Grass,
 Hettich, Salice , Hafele, AluStyle …. toate fiind brand-uri de renume in domeniu ce confera fiabilitate mobilierului  dumneavoastra.

Nu ezitati sa ne contactati !   

Web Design & Service Calculatoare la Domiciliu