Mobila dormitor la comanda

 Dormitorul este zona unde dupa o zi plina, agitata va trebui sa ne odihnim si sa reincarcam bateriile cu energie pentru ziua ce va urma. Mobila pentru dormitor in cazul spatiilor restranse va trebui sa asigure tot confortul, toata linistea dar si spatiul destinat depozitarii celor necesare  atat pe raft, pe suport umerase , sertare etc. In cazul spatiilor generoase unde exista camerele speciale cu destinatie de dressing pentru mobila de dormitor REAL DESIGN va poate ajuta in conceperea , proiectarea si executarea pieselor de mobilier urmarind incadrarea arhitecturala a acestora in spatial rezervat .    

Alegerea modelului pentru patul ce face parte integranta din mobilierul pentru dormitor cat si salteaua ce il va echipa (accesoriu la a carui calitate nu va trebui sa facem rabat) va trebui sa urmareasca alaturi de elementele estetice si pe cele de functionalitate, fiabilitate.

Patul poate avea pe langa functia de suport saltea si decorativa si pe cea de depozitare putand crea adevarate spatii de depozitare sub somiera. Acesul acestor zone de depozitare se poate face cu ajutorul sertarelor, al mecanismelor rabatabile

 sau al usilor glisante ca o noutate specifica firmei noastre.  REAL DESIGN CO. prin experienta acumulata va poate ajuta in proiectarea , executarea si montarea mobilierului dumneavoastra pentru dormitor la comanda .

In realizarea la comanda a mobilierului dumneavoastra pentru dormitor putem utiliza cele mai novatoare solutii tehnice, materiale, accesorii  cat si elemente clasice ce si-au dovedit calitatile de-a lungul vremii.

Mobila pentru dormitor executata la comanda se poate realiza  folosind  PAL melaminat, MDF laminat, MDF infoliat, MDF lacuit, Fronturi si elemente decorative din lemn masiv, sticla, aluminiu toate intr-o diversitate de culori ce dau viata mobilierului dumneavoastra,

asigura eleganta, rafinament sau poate umple camera de veselie. Finisarea componentelor este de exceptie utilizand canturi ABS in exclusivitate de diferite grosimi  si culori.

Usile de la ansamblul sifonier pot fi usi cu deschidere normala cu balamale, usi cu deschidere prin glisare sau deschideri special. Se pot utiliza elemente de tapiserie ( tablii la pat, sezuturi la noptiere, bancute )  ce vor crea confort  si caldura.

Mobila pentru dormitor prin conceptie si realizare poate asigura un trend modern specific vremurilor noastre prin utilizarea de materiale cum ar fi  aluminiu, sticla, sticla printata, elemente lucioase High Gloss,  sau ne poate purta in timp cu un iz classic, antichizat plin

 de rafinament si caldura prin folosirea fronturilor din MDF profilate cu feronerie din alama antichizata, sau portelan.

 Accesoriile ce vor echipa mobilierul dumneavoastra pentru dormitor  va vor fi prezentate de catre REAL DESIGN CO, si in cunostinta de cauza  dumneavoastra veti decide  .. accesorii Blum, Grass,

 Hettich, Salice , Hafele, AluStyle …. toate fiind brand-uri de renume in domeniu ce confera fiabilitate mobilierului  dumneavoastra.

Nu ezitati sa ne contactati !  

Web Design & Service Calculatoare la Domiciliu