Pret mobila la comanda

Tuesday 18th February 2014

Real Design Co. executa EXCLUSIV mobila la comanda pe dimensiunile, formele, si utilizand materialele si accesoriile dorite de catre beneficiarul final.

Imaginile postate pe site sunt o mica parte din lucrarile realizate, rolul lor fiind acela de a prezenta gama de produse ce le putem aborda si de ce nu si o eventuala sursa de inspiratie in lipsa altor idei.

Cele precizate anterior reprezinta si principalul motiv pentru care nu putem atasa preturi imaginilor postate - pretul este influentat de " ingredientele " care stau la baza realizarii compozitiei respective, de dimensiunile dorite  si care doar din imagini nu vor putea fi identificate toate aceste amanunte care dau valoare dar si influenteaza costul final..

Mobila la comanda se proiecteaza in functie de toate elementele tehnice din teren (plinte pardoseala, prize, intrerupatoare, unghiurisi structura pereti etc) exact ca si atunci cand dorim realizarea unor elemente de vestimentatie la unul din creatorii de moda consacrati ... musai sa mergem la atelierul de creatie pentru masuri, probe etc - in cazul mobilierului , musai o echipa din cadrul Real Design Co. trebuie sa vina sa verifice toate dimensiunile din teren.

Mobilierul la comanda datorita in general complexitatii, obliga ca livrarea si montarea sa fie realizata de catre producator - orice alta persoana interpusa in lantul client / producator nu poate decat sa complice situatia cu riscul deteriorarii produsului comandat sau imposibilitatea finalizarii montarii lui.. 

Din pacate sediul S.C. REAL DESIGN CO este in Bucuresti si o livrare la distante mari implica deplasarea echipei de verificare a dimensiunilor inainte de lansarea in executie precum si deplasarea mijloacelor de transport si a echipelor de montaj la momentul livrarii , totul regasindu-se in costuri suplimentare mult prea importante ca pondere in valoarea totala a produselor.

Web Design & Service Calculatoare la Domiciliu