Mobila bucatarie la comanda conform schita

Tuesday 18th February 2014

Diverstatea materialelor si accesoriilor ce le putem utiliza in orice gen de mobilier necesar unei locuinte, deci si in cazul unui mobilier la comanda pentru bucatarie fac ca acestea sa nu aiba acelasi cost si nici acelasi aspect final . 

Si ca o gluma pentru a accentua cele de mai sus putem afirma cu incredere  ca " Aproape toate autoturismele au patru roti si volan in fata DAR PRETURILE DIFERA ENORM "

Revenind - mobilierul dintr-o schita oferita de dumneavoastra poate fi realizat din:

PAL Melaminat EGGER

PAL Melaminat KRONOSPAN

PAL Melaminat Kastamonu 

MDF Melaminat 

MDF Acrylic

MDF Infoliat 

MDF Lacuit

MADF Furniriuit

Lemn Masiv

Oricare din ele in finisaj MAT sau Lucios

Diferenta de cost intre toate aceste elemente de baza este fantastic de mare dar si gradul de finisaj si aspectul final. 

Dupa clasa de materiale urmeaza cea a accesoriilor (balamale, glisiere, mecanisme deschidere verticala , blaturi de lucru, plinte aluminiu, etc). 

In lipsa tuturor acestor amanunte din pacate nu putem creiona o oferta reala, palpabila .. iar la REAL DESIGN COMPANY din pacate nu exista notiunea "nici prea prea"  "nici foarte foarte" ... totul rezulta la milimetru in urma completarii unui deviz.

In 95 % din clientii nostrii toate aceste elemente se stabiliesc intr-o prima vizita la birourile de proiectare ale REAL DESIGN COMPANY.

Sunt si restul de 5% din clienti care au apelat la arhitecti ce s-au ocupat de amenajarea locuintei drept pentru care ni s-au transmis proiecte EXACTE la nivel de amanunt urmand ca noi doar sa ii calculam un cost si sa il comunicam ..

Daca putem primii mai multe amanunte in cererea de mobila bucatarie la comanda conform unei schite cu toata disponibilitatea si experienta noastra vom comunica un pret mobila la comanda.

Web Design & Service Calculatoare la Domiciliu